Implement Consulting Group, Strandvejen 56

Byggeår: 2012 | Bygherre: Implement Consulting Group

Strandvejen 56 er tegnet af arkitekt Sven Risom. Huset blev bygget i 1929, som en del af Tuborgs Mineralvandsfabrik. Det er en meget fint detaljeret og æstetisk industribygning, der udover smedjeværksteder og laboratorier, også husede Tuborgs forsamlingssal. Her kunne der sidde op til 500 mennesker og se Tuborg filmen.

Implement Consulting Group bad om et oplæg til, hvordan Strandvejen 56 kunne tilpasses til deres arbejdsprocesser og organisationskultur. Lars Larsen havde i 2005 tegnet Implements kontor i Hørsholm, så han kendte deres ambitiøse og inspirerende tilgang til forholdet mellem arbejde og rum. Så det var en meget spændende mulighed at få lov til at tilpasse en fin gammel industribygning til deres nutidige projektorganisation, og skabe nogle attraktive rammer, der ville klæde dem.

Vi boede praktisk talt på pladsen for at styre projektet og håndværkerne. Projektet blev udført i fagenterpriser. Der var en stor mængde beslutninger, der blev løst på stedet, i tæt dialog med alle involverede.

 

Tags: