Nail Office – Hellerup

2007 | Bygherre: Nail Office – Hellerup

Optimering og opdatering af negleklinik:
Planlægning, indretning og specialinventar 

Nail Office ønskede en optimering og opdatering af deres lokaler på Strandvejen i Hellerup – herunder indretning, skiltning og belysning. 

Hovedgrebet var en bedre organisering af lokalerne. Borde og stole stod midt i rummet med løse ledning på gulvet. Det gav et rodet og uorganiseret udtryk samtidigt med, at det gjorde cirkulation besværlig for både kunder og behandlere.

Tegnestuen designede en manicurestation med integreret hæve/sænkemekanisme, hvis installationer blev indlagt i den 15 cm tykke teknikvæg, vi installerede i hele rummet. 

Den generelle belysning, der består af et behageligt, funktionelt indirekte lys, blev også integreret i teknikvæggen.

Vi designede endvidere en receptionsdisk og pedicurestation, der, som manicurestationerne, har integrerede installationer. Receptionsdisk, pedicure- og manicurestationer blev fremstillet med Corian på brugsfladerne. Corian er velegnet til brugsfladerne i en negleklinik, da materialet er modstandsdygtigt over for slid, pletter, fugt og bakterier.

Opdateringen af klinikken gav desuden plads til en ekstra manicurestation i forrummet og en ekstra pedicurestation i baglokalet.

Tegnestuens projekt resulterede ikke alene i et organiseret indtryk og en optimal cirkulation, men også en generel optimering af funktionalitet, arbejdsforhold og kundeoplevelse.