Hovedkvarter – Implement Consulting Group

2012 | Bygherre: Implement Consulting Group

Tilpasning af en gammel industribygning til en nutidig, dynamisk projektorganisation:
Koncept, design og byggestyring af Implements hovedkvarter på Strandvejen 56

Strandvejen 56 blev bygget i 1929 som en del af Tuborgs Mineralvandsfabrik. Det er en meget fint detaljeret og gedigen industribygning i tre etager, der ud over smedjeværksteder og laboratorier også husede Tuborgs forsamlingssal for funktionærer.

I 2012 bad Implement Consulting Group, et af Danmarks førende konsulentfirmaer, Larsens Tegnestue om forslag til, hvordan bygningen kunne fungere som deres fremtidige hovedkvarter.

Vi havde i 2005 tegnet Implement Consulting Groups kontor på Slotsmarken i Hørsholm. Vi havde derfor erfaring med deres ambitiøse og udfordrende tilgang til arbejdsprocesser og rum.

Larsens Tegnestue udviklede konceptet til, hvordan Strandvejen 56 kunne ombygges og tilpasses Implements arbejdsprocesser og organisationskultur – med blik for de muligheder, der lå i den oprindelige bygning.

Sammen med Implement skabte vi nogle funktionelle rammer med en mangfoldighed af arbejds- og mødemuligheder og nogle attraktive omgivelser, der spejlede Implements kultur og værdier. Larsens Tegnestue omdannede fx. Tuborgs gamle forsamlingssal til Implements samlingspunkt.

Vi stod for hele projektet fra koncept og design til projektstyring, udbud og byggestyring. Projektet blev udført i fagentrepriser.  

Tegnestuen flyttede ud på byggepladsen for at styre projektet og håndværkerne. Mange beslutninger blev taget på stedet – i tæt dialog med de involverede parter.

Implement trivedes og voksede i deres nye hovedkvarter i såden en grad, at Larsens Tegnestue i 2013 blev bedt om at indrette yderligere en etage i den tilstødende bygning på Strandvejen 58.

 

Byggeprocessen blev undervejs fotograferet af Mads Frederik Architectural Photography.

 

I april 2015 brænder store dele af Strandvejen 56 desværre ned, og anden del af historien om Strandvejen 56 skulle skrives Genopbygning efter brand – Strandvejen 56.

 

Oversigt over projekter for Implement Consulting Group
DANMARK
Slotsmarken (2005)
Strandvejen 56 (2012)
Strandvejen 58 (2013)
Strandvejen 125 (2015)
Strandvejen 56 (2015-2016)
Strandvejen 54 (2016)

SVERIGE

NORGE